«Будівельна компанія «ВТМ»

 parking bg 1

 

Сучасне житло – це не просто світла і простора квартира, чистий під'їзд, але і красивий упорядкований двірмаксимально комфортний для мешканців.

На сьогоднішній день практично кожна сім'я має автомобіль, який необхідно десь залишати і найкращий варіант – це можливість припаркувати своє авто поруч з будинком. Якщо  говорити про новобудови, то місце для паркування завжди передбачено компанією-забудовником. Проте гостьові наземні парковки на дворових і прибудинкових територіях мають багато недоліків порівняно з паркомісцями:

 

-        Місце для автомобіля може зайняти будь-хто, адже воно «нічийне». У зв’язку з цим розраховувати на нього особливо не варто.

1. Звідси й перша перевага підземного паркінгу. Місце в ньому – це власність і мешканець житлового комплексу може бути впевнений, що ним ніхто не скористається без його дозволу.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-        Кожен автовласник знає, що автомобіль дорогий в обслуговуванні, а що вже казати про його ремонт. Несприятливі погодні умови та кліматичні особливості нашого регіону мають негативний вплив на термін експлуатації авто. Наприклад, низькі або високі температури можуть спричинити швидше зношування фарби, а також призводять до того, що деталі, які містять елементи з гуми, втрачають свої властивості. У зимовий період автомобіль витрачає свій моторний ресурс через довготривалий прогрів, також збільшується навантаження на акумулятор (в т.ч. у спеку). При шквальних поривах вітру  та дощу можливе пошкодження машини як гіллям з дерев так і градом.

2. Паркінг захищає Ваше авто від снігу та нашарування льоду, від палючого сонячного проміння – цілий рік від будь-яких і просто випадкових пошкоджень.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-        Багато автовласників, навіть маючи гараж, ставлять машини біля під'їздів, бо це зручніше, коли авто перебуває біля квартири, але тим самим займають більшість вільного місця навколо будинку.

3. Новобудова з паркінгом – це гарантія того, що двір не буде заповнений машинами до такої міри, що не буде місця для прогулянки або відпочинку. Крім того, біля кожного будинку має бути вільний простір на випадок естрених ситуацій для під’їзду спецтехніки.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-        З тієї ж причини, що вказана вище, авто стає менш захищеним від протиправних посягань. Погодьтеся – викрасти авто з двору значно легше, ніж з гаража, парковки або території, що охороняються.

4. У складі житлового комплексу «Свобода» заплановане будівництво підземного паркінгу, обладнаного сучасними системами пожежогасіння, вентиляції та охорони. Таким чином Ваше авто буде надійно захищене, крім того пряма залежність між наявністю підземного паркінгу і якістю проживання в будинку стає очевидною.

сайт зроблено в adgrafics